Ontdek hoe je kind beter leert omgaan met gevoelens en de vaardigheden meekrijgt om keuzes te maken die bijdragen tot een gelukkig leven.

Neem je kind mee op innerlijke reis een geef je kind de reis van zijn/haar leven.

"Tijdens het programma ga je ontdekken en leren hoe je gedachten en gevoelens werken. Dat is niet alleen leuk, maar ook heel nuttig!"

Je zal zien dat wanneer je dit oefent het makkelijker wordt om: lief te zijn voor jezelf, je beter te concentreren en te ontdekken waar je gelukkig van wordt. Je doet dit met korte geluks oefeningen en mindfulness oefeningen. Sanne en Francis gaan je daar de hele maand mee helpen.

Meer dan
0
kinderen
volgden deze methode

Klik op onderstaande vragen om meer te weten te komen over AllHappySchools Kidz

Het Mindful Kidz Programma is bedoeld om je kind(eren) samen met jou op een speelse manier kennis te laten maken met de voordelen van mindfulness.

Nu je samen met je kind(eren) veel thuis zit is het een mooi moment om samen met je kind een online programma over mindfulness te doen. Deze bestaat uit mindfulness oefeningen voor kinderen en kindermeditaties en zijn natuurlijk ook heel prettig om te doen voor jou als ouder gedurende deze zomervakantie.

Video afspelen

Review Stein van Spankeren
Papa van Sofia

Video afspelen

Review Karina Bliek
Mama van Nils en Donna

“Een sprankelend mindful programma voor kinderen met leuke video’s bestaande uit praktische oefeningen en kindermeditaties.”

- Sophie

Wat levert het programma jouw kind op?

Zelfbewustzijn en
inzicht in eigen geluk

Kinderen krijgen kennis over de eigen innerlijke wereld: gedachten, gevoelens en reacties in het huidige moment. Dit bewustzijn helpt om keuzes te maken die goed zijn voor henzelf én de omgeving.

Betere sociaal-emotionele ontwikkeling

Kinderen die mindfulness beoefenen hebben een groter zelfbewustzijn en voelen meer verbondenheid met anderen. Hierdoor zijn kinderen beter in staat om verantwoorde beslissingen te nemen en sociaal gedrag te vertonen ten opzichte van anderen en de wereld om hen heen.

Verhoogde
aandacht

Verschillende studies binnen het onderwijs laten zien dat mindfulness leidt tot een betere concentratie alsook hogere schoolcijfers en een algemeen gelukkiger gevoel.

Hoe werkt het online programma?

Elke dag een nieuwe les over de innerlijke wereld van Sanne en Francis

Het programma bestaat uit 12 lessen speciaal gemaakt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud.

Het programma bestaat uit 4 thema’s

Eigen gedachten en gevoelens

Het gebruik van de zintuigen

Manieren om met lastige momenten om te gaan

Handvatten die bijdragen tot geluk

Al onze gedachten en gevoelens komen en gaan de hele dag door. Net zoals wolken aan de hemel die voorbij drijven. Gedachten en gevoelens veranderen steeds, net als het weer. In dit eerste thema leren we hoe gedachten en gevoelens werken.

Ook leren we hoe we kunnen omgaan met al deze gedachten en gevoelens. We doen dat door onze HIER en NU spier te trainen. Als je je aandacht bij het hier en nu hebt kun je beter omgaan met gedachten en gevoelens. Onze ademhaling gaat ons hierbij helpen.

Oefeningen:

 • Je ademhaling als een golf
 • Focus
 • Afleiding herkennen
 • Binnenwereld-Buitenwereld

Je lichaam stuurt je de hele dag seintjes. Bijvoorbeeld als je honger hebt. Wat voel je dan? Je weet dat je trek hebt omdat je lichaam je een seintje geeft. Misschien door een gevoel in je buik. Of misschien voel je het ergens anders. Tijdens dit tweede thema leer je meer over jezelf door te letten op de seintjes die je lichaam je aan je geeft

We gaan oefeningen doen waarbij we onze zintuigen gebruiken. We gaan heel aandachtig, kijken, luisteren naar geluiden om ons heen en dingen ruiken en proeven. Net als bij het eerste thema, gaat onze ademhaling ons daarbij helpen.

Oefeningen:

 • Bodyscan
 • Speurdersogen
 • Aanraking

Tijdens dit thema gaan we aan de slag met oefeningen om met moeilijke gevoelens om te gaan, en je gevoelens als een goede vriend te zien. Als je soms veel grote gevoelens hebt, kan het best moeilijk zijn om rustig te blijven en goed te blijven denken. Soms zijn gevoelens fijn en soms zijn ze lastig. In ieder geval hebben we gevoelens nodig. Ook de lastige gevoelens. Soms is het nodig om boos of verdrietig te zijn. Of teleurgesteld of bang. Je gevoelens kunnen helpen om aan anderen en aan jezelf te laten zien wat voor jou belangrijk is. Als je bijvoorbeeld bang bent kunnen anderen jou helpen. Of je weet dat je een volgende keer iets anders gaat doen. En als je boos bent weten anderen dat ze de volgende keer anders met je omgaan.

Gevoelens zijn niet goed of slecht. Je hebt ze gewoon. Het helpt om vrienden met je gevoelens te worden. Wees niet boos op jezelf als je een keer bang of verdrietig bent. Maar doe alsof je een goede vriend bent van je gevoelens. Tijdens dit thema gaan we aan de slag met oefeningen om met moeilijke gevoelens om te gaan, en je gevoelens als een goede vriend te zien.

Oefeningen:

 • Surfen op een golf
 • Vriendelijke coach
 • De krachtige boom

Tijdens dit thema ga je aan de slag met geluksvaardigheden. Soms zijn we erg druk bezig met alle dingen in ons leven. Sporten, school, familie, vrienden, telefoon, computer en nog veel meer. Als je zo druk bent zou je de mooie dingen in jouw leven kunnen vergeten .

We hebben geleerd hoe je je HIER en NU spier kunt trainen. Bijvoorbeeld door meer aandacht te hebben voor je ademhaling of voor hoe je kijkt, proeft, luistert of ruikt. Als je dit doet kun je kiezen hoe je wilt denken over jezelf of over een ander. Kies je voor een helpende gedachte of niet. Je kunt er ook voor kiezen om blij te zijn met de mooie dingen in jouw leven, en mooie dingen te doen voor jezelf of een ander. Dat kunnen ook hele kleine dingen zijn. Als je dat vaker oefent word je blijer en gelukkiger.

Oefeningen:

 • Waar word je blij van?
 • Liefdevolle aandacht
 • Dankbaarheid

Bonus

1. Toegang tot community: 24/7 toegang tot exclusieve community met andere bewuste ouders
2. Extra lessen: Drie extra live online lessen met een van onze experts en met alle ouders en kinderen samen

Bekijk een voorbeeldles en ervaar het zelf:

Video afspelen

Samen met je kind
Ga samen met je kind deze innerlijke reis aan. Leren door samen samen doen!

Eigen veilige omgeving en community
Je krijgt toegang tot de All Happy Kidz app. Deze is toegankelijk vanaf de computer, tablet én mobiel.

Elkaar inspireren
Delen maakt alles leuker. Samen met andere ouders en kinderen kun je onder de oefening in het online platform je ervaring delen.

Praktische info
- Startdatum: zondag 9 augustus
- Duur: reken op ongeveer 10-15 minuten per les
- Elke week een extra online live weekafsluiting met alle kinderen en ouders
- Je kunt het programma op je eigen tempo volgen.

We starten op zondag 9 augustus

Mindful Kidz Programma

Startdatum: 9 augustus 2020

299
 • 12 sprankelende video-lessen
 • 3 extra live online lessen
 • Q&A mogelijkheden bij elke les
 • Toegang tot de besloten community
 • Handig printbaar werkboek, zodat je de oefeningen altijd fysiek bij de hand hebt
 • Onze experts staan een half jaar lang voor je klaar als je vragen hebt

ZOMERDEAL!
Geef feedback op de cursus
en ontvang € 102 korting!

Mindful Kidz Programma

Startdatum: 9 augustus 2020

299 197
 • 12 sprankelende video-lessen
 • 3 extra live online lessen
 • Q&A mogelijkheden bij elke les
 • Toegang tot de besloten community
 • Handig printbaar werkboek, zodat je de oefeningen altijd fysiek bij de hand hebt
 • Onze experts staan een half jaar lang voor je klaar als je vragen hebt
zomerdeal

"De filmpjes zijn sprekend, herkenbaar en stoer. Dit maakt het niet alleen leerzaam en praktisch, maar ook nog eens heel leuk!"

- Bart

Join the movement for a world full of Happy Kidz

All Happy Kidz is een initiatief van all happy schools. Onze missie is om kinderen te verrijken met lesmateriaal die ingaat op alles wat nog meer belangrijk is dan het cognitieve denken. Namelijk gedachten, gevoelens, je zintuigen, bezig zijn met geluk en mindfulness. We bieden kinderen de handvatten om te kunnen omgaan met de alledaagse druk en goed voor zichzelf te kunnen zorgen. Onze kinderen verdienen zoveel meer dan alleen stilzitten en schoolse vaardigheden leren. For a world full of Happy Kids

Veelgestelde vragen

Hieronder staan antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Mail naar info@allhappykidz.com. Iemand van ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Het programma start op zondag 9 augustus.

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar. 

Door mee te doen met het programma kan je kind op een speelse manier ontdekken hoe zijn/haar innerlijke wereld en bewustzijn werkt. Hiermee leert je kind de lessen van geluk.

Ja dat kan. Juist voor kinderen met AD(H)D kunnen mindfulness oefeningen heel fijn zijn. In plaats van helemaal stil zitten mag je gewoon bewegen en kun je naar beneden kijken in plaats van je ogen sluiten tijden de stiltemomenten.

Het bekijken van de filmpjes en het uitvoeren van de oefening duurt 15-20 minuten.
Het programma blijft een half jaar beschikbaar

Je kunt contact opnemen via de e-mail: info@allhappykidz.com of download de brochure.

Het kan dat de bevestigingsmail in de spambox terecht is gekomen of in een van je overige postvakken, zoals overig, sociaal en reclame. Heb je de mail gevonden in een van deze mappen? Sla de afzender dan op je contacten of markeer deze als veilig. Zodat je de dagelijkse mails met de link naar de nieuwe videoles in je inbox krijgt.

"Dit Is Waarom Ik Alles Doe Voor Het Geluk Van Mijn Kleintje"

Ik wist het al lang.
Voor mij als kind klopte het al niet.
Ons onderwijssysteem. Waarom leren we niet de basisvaardigheden die bijdragen aan geluk? En hoe we als kind gezond met onze lichaam en geest omgaan?
En welke kracht onze gedachten wel niet hebben?

Een diep verlangen om de wereld voor alle kinderen een stukje mooier te maken groeide in mij. Door observaties door de jaren heen werd dit verstrekt: Mensen van 30 in een burn-out? En zoveel mensen zonder een idee waar de passie ligt?

Je kind wordt opgeslokt door ‘een vol hoofd’, ‘niet kunnen slapen’, concentratie problemen, ADHD en een laag zelfbeeld.

het is mijn persoonlijke missie om kinderen de handvatten voor een gezond en gelukkig leven mee te geven, door kinderen te leren omgaan met de eigen innerlijke wereld. Met vaardigheden als gedachten kracht, mindfulness en geluksprincipes.

Vind jij deze vaardigheden ook belangrijk voor de ontwikkeling van je kind?

Nu is de tijd.

Laten we dit samen doen en ga mee op de innerlijke zomerreis!

- Helena Blüm

Oprichtster All Happy Kidz

Deze website maakt gebruik van cookies om jou de website beter te laten ervaren.